Δες το μενου
BARBAROSSA Restaurant

Η αληθινή γεύση του Αιγαίου

Στο Barbarossa οι παραδοσιακές πρώτες ύλες, οι υφές και οι γεύσεις του Αιγαίου συναντούν την fine dining ματιά του chef Δημήτρη Νίκολη.

Barbarossa Paros
Menu

Δημιουργική κουζίνα, φτιαγμένη με ιστορία

Το Barbarossa έχει ιστορία στην Πάρο. Η κουζίνα του έχει εξυπηρετήσει διασημότητες, γαλαζοαίματους και ανθρώπους που έγραψαν ιστορία. Αλλά τα υλικά που χρησιμοποιεί είναι απλά. Είναι τα υλικά εκείνα που καθορίζουν την Ελληνική νησιώτικη γαστρονομία. Τα υλικά που η ίδια η Πάρος παράγει. Η κουζίνα του Barbarossa είναι η Πάρος.

Δες το μενου

Λατρεία για την κουζίνα του Αιγαίου

Αυτό που κάνει τον chef Δημήτρη Νίκολη να ξεχωρίζει είναι η αψεγάδιαστη τεχνική. Η εμμονική σημασία που δίνει στις λεπτομέρειες κάθε πιάτου. Ο Δημήτρης γεννήθηκε στην Εύβοια, μεγάλωσε δίπλα στη θάλασσα και παραμένει αφοσιωμένος στο να μετουσιώνει τα ρεβύθια, την κάπαρη, τα ψάρια του πελάγους μας σε πιάτα με φαντασία και ασιατικές επιρροές.

Barbarossa Paros

Γκαλερί

Barbarossa Experiences

Ζήσε τις πιο μαγικές στιγμές που μπορείς να φανταστείς στην Πάρο, παρέα με το Barbarossa. Από μαγικά cocktail catering bars φτιαγμένα με φρέσκα υλικά ακριβώς για το γούστο σου μέχρι εκδρομές με πολυτελή σκάφη αναψυχής, ό,τι έχεις ονειρευτεί θα το ζήσεις μαζί μας.

Hidden Paradise

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Cocktail Parties & Events

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Party on the Go

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

VIP Private Transport

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανακάλυψε περισσότερα

Ανακάλυψε τον κόσμο του Barbarossa, έναν κόσμο γεμάτο γεύση, υπέροχες στιγμές και εμπειρίες που θα θυμάσαι για πάντα.